Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της ταχυμεταφορικής ΕΛΤΑ courier. Η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,5 €, ενώ για παραγγελίες από 100 € και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

Επιστροφές και αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο σε παραγγελίες εντός Ελλάδος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς (Ν. 2251/1994). Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Όλα τα προϊόντα πρέπει να έχουν όλες τις ετικέτες που επισυνάπτονται.

  • Αλλαγή με άλλο νούμερο ή προϊόν

Σε περίπτωση που το νούμερο ή το προιόν που έχετε παραγγείλει δεν σας ικανοποιεί μας στέλνετε ένα email με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.
Στην συνέχεια στέλνετε το προϊόν που δεν επιθυμείτε σε εμάς με τα ΕΛΤΑ courier και εμείς μόλις το παραλάβουμε σας στέλνουμε την νέα παραγγελία.

  • Πίστωση ποσού

Σε περίπτωση που δεν βρείτε κάτι που σας ικανοποιεί μπορούμε να σας κάνουμε πίστωση του χρηματικού ποσού και να το χρησιμοποιήσετε σε μια νεά σας αγορά. Η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες.

  • Ελαττωματικό προϊόν

Εάν λάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@freyja.gr ή τηλεφωνικώς στο 2297500755 αναφέροντας όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε πώς θα προχωρήσουμε με την επιστροφή.